Welkom bij Optiek Michiels

Ons gamma bestaat uit brillen, contactlenzen en accessoires zoals loepen en verrekijkers.

Het is echter niet onze bedoeling ons volledige aanbod als in een catalogus te presenteren. Enerzijds is ons aanbod zo uitgebreid dat deze site niet meer overzichtelijk zou zijn en anderzijds is Optiek Michiels als beste geplaatst om u te helpen bij uw aankoop. Draagbaarheid, kleur en vorm zijn daarbij zéér belangrijk. Wij zullen u dan ook met de meeste zorgen adviseren!

Ondertussen kan u alvast onze site verkennen en bij ons binnen kijken, zodat u een inzicht krijgt in de mogelijkheden die hedendaagse optiek u kan bieden.

Welkom bij Optiek Michiels - Essen
50% korting op uw 2de paar brillenglazen, dubbel zoveel kijkplezier !

50% korting op uw 2de paar brillenglazen, dubbel zoveel kijkplezier !

15/03/2016 - Zon of geen zon. Gewone bril of zonnebril. Met Hoya kwaliteitsglazen geniet u altijd van een perfect zicht, een optimaal kijkcomfort én straffe voordelen. Kom tussen 31 maart en 21 juni 2016 langs in onze optiekzaak. Bij aankoop van een eerste paar brillenglazen van Hoya kwaliteit met Hi-Vision coating*, krijgt u het tweede paar Hoya brillenglazen tegen halve prijs. Dubbel kijkplezier gegarandeerd !

De actie is geldig op zonneglazen, multifocale glazen, unifocale glazen, meekleurende glazen, kantoorglazen, sportglazen, computerglazen.

* Hi-Vision LongLife UV Control, Hi-Vision LongLife BlueControl of Hi-Vision LongLife
Actie geldig van 31/03/2016 tot en met 21/06/2016. Niet cumuleerbaar met andere acties. Vraag naar de actievoorwaarden in onze optiekzaak.